Verhuur

Het Scoutinggebouw beschikt over verschillende ruimtes die overdag en op avonden beschikbaar zijn om te huren voor allerlei activiteiten als vergaderingen, repetities, etc. Dit kan eenmalig of op regelmatige basis. De prijzen voor eenmalige verhuur staan hieronder. Wilt u voor meerdere malen een ruimte huren, dan zijn huurprijzen bespreekbaar.

Ook verhuren wij het gebouw voor feestelijke bijeenkomsten, echter niet voor feesten van jongeren. Dit laatste in verband met overlast voor de omgeving.

Er zijn twee soorten ruimtes beschikbaar, namelijk:

• Ruimtes met een oppervlakte van circa 63 m2
  • Ruimtes met een oppervlakte van circa 30 m2

Wanneer u een van deze ruimtes huurt kunt u ook de beschikking krijgen over de keuken.

Het gebouw wordt niet verhuurd voor overnachtingen en voor feesten van jongeren.

De huurprijs voor een grote ruimte bedraagt voor een dagdeel € 95,00.

De huurprijs voor een kleine ruimte bedraagt € 15,00 per uur.

Bereikbaarheid

Het Scoutinggebouw is goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Voor meer informatie over de bereikbaarheid en adresgegevens gaat u naar contact

Meer informatie/reserveren

Voor meer informatie neem contact op met de beheerder: 06 - 536 56 883