Plusscouts

Exito

De Exito is de meest bijzondere speleenheid van Scouting Lord Baden-Powell. Want hoewel Scouting een organisatie voor jeugd en jongeren is, bieden we ook nog de mogelijk aan volwassenen om actief met Scouting bezig te zijn, op een andere wijze dan als leiding bij een van de speltakken.

De Exito is opgericht voor volwassenen in de leeftijd vanaf 21 jaar. Zij komen eenmaal per twee weken samen op zaterdagavond van 18:30 t/m 21:00 om gezamenlijk zelf allerlei activiteiten te ondernemen. Zij richten zich vooral op het buitenleven.

Een greep uit de activiteiten die zij ondernemen: tochten en tochttechnieken, pionieren, bosonderhoud, stooktechnieken, weekendkampen, spelletjes avond etc.

Heb jij interesse om eens te komen kijken, neem dan gewoon even contact op. Je bent altijd van harte welkom.

Voor meer informatie over plusscouts, en bijvoorbeeld het verschil tussen plusscouts en vrijwilliger ga je naar www.scouting.nl/plusscouts