Bevers

LJU bevers sBevers zijn meiden en jongens in de leeftijd van 5 tot 7 jaar. Zij spelen samen met onder andere Stuiter in dorp Hotsjietonia, dat de basis van het thema vormt. Bij de bevers staan spel en creativiteit centraal. Bij de bevers leer je samen met andere kinderen te spelen.

Tijden: zaterdag 13:30 tot 16:30 uur

Doing Doing Doing!

Hoi, stuiter jij met mij mee?

Ik ben Stuiter en ben op weg naar Hotsjietonia. Hier doe ik bijna iedere week samen met alle bevers van Scouting Lord Baden-Powell allemaal leuke activiteiten. Ben jij al (bijna) 5 jaar? Dan mag jij ook naar Hotsjietonia komen!

Hotsjietonia is een dorp waar Stuiter net is komen wonen. Ontdek samen met Stuiter wat er allemaal te doen is. In het dorp leven Bas Bos en Rebbel, Stanley en Noa, Sterre en Steven Stroom, Fleur en Kate Kleur en natuurlijk ook Rozemarijn en Professor Plof.

Samen met al deze personen gaan we steeds op stap en doen we leuke, sportieve en soms ook spannende dingen. Ook gaan we samen op kamp!

We draaien op zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur.

Kom je snel een kijkje nemen?

Tot snel!

Voor meer informatie over de speltak bevers, het thema met bijbehorende themafiguren en  meer ga je naar www.scouting.nl/bevers