Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Als je lid wilt worden kun je eerst drie keer komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep.  Mocht je het na drie keer niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan word je automatisch lid en mag je iedere week komen. Als je een paar maanden lid bent word je geïnstalleerd en mag je je Scoutfit dragen. Op dat moment hoor je er echt bij!

Ben je 18 jaar of ouder en vind je het te gek om kinderen en jongeren een uitdagend spelprogramma te bieden en toffe kampen te organiseren? Word dan vrijwilliger.

• Voor informatie over de leeftijdsindeling bij Scouting ga je naar Speltakken
  • Wanneer draaien die speltakken? Check bij de verschillende Speltakken