Contact

Scouting Lord Baden-Powell

Scoutinggebouw "Paxtu"
Troubadourplein 50
5021 EE Tilburg
Tel. 013 5452 452

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Met de auto:
Maak gebruik van een routeplanner voor een actuele routebeschrijving. Direct voor het Scoutinggebouw is er voldoende parkeergelegenheid. 

Met het openbaar vervoer:
Vanaf station Tilburg kun je buslijnen 3, 142 en 143 nemen. Je stapt uit bij de halte Broekhovenseweg. Na de halte loop je rechtdoor, bij het kruispunt sla je linksaf (Groenstraat), bij het volgende kruispunt ga je rechtsaf (Hellebaardstraat) en vervolgens is aan de rechterkant het Troubadourplein. Scoutinggebouw Paxtu zit direct rechts op het plein. Het is slechts 550 meter lopen.

Op ons terrein kun je binnen het hek je fiets stallen.

Contactadressen algemeen

  • Algemene vragen, bestuur, verhuur: Peter Cools (voorzitter) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Webredactie/contactpersoon communicatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact met de speltakken

Bevers (5-7 jaar):  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welpen (7-11 jaar): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scouts (11-15 jaar): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Explorers (15-18 jaar): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zevensprong (18+, scouts met een beperking): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Exito plusscoutkring (21+): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.